Alcantara®: o minune a tehnologiei

Ultramicrofibre Alcantara vazute la microscopul electronic

Ultramicrofibre Alcantara® vazute la microscopul electronic

Alcantara® reuseste sá cucereascá lumea amenajárilor interioare si gusturile rafinate ale celor care cautá solutii unice pentru propria casá. Moliciunea “pielii de cáprioará” este datá de finetea firului. Magia Alcantara® începe cu ultra-microfibre atat de fine încât nu pot fi vazute de ochiul uman, atat de microscopice încât doar o jumatate de kilogram de astfel de ultra-microfibre pot fi întinse de la Pamant la Luná si înapoi. 

Firul este compus din 16 filamente de ultramicrofibre, iar transformarea unor ultra-microfibre atât de fine într-un material cu aplicatii practice necesita un proces complex, care face obiectul mai multor brevete de inventie.
 
Alcantara®, ultra-microfibrá de înaltá tehnologie se curátá de orice patá, chiar si de pix, cremá de pantofi sau iarbá. Puteti avea o tapiterie de culoare albá ani de zile, fárá teama de pete.
 
Alcantara si finetea zonei de ultramicrofibre

Alcantara® si finetea zonei de ultramicrofibre

In imaginea de alaturi este ilustratá finetea ultramicrofibrelor Alcantara®; acestea sunt de cel putin 50 de ori mai fine decat microfibrele si de cel putin 500 de ori mai fine decat fibrele de acryl, matase si bumbac.

Moliciunea ca de “piele de cáprioará” este datá de finetea firului; un gram de fir Alcantara® are 90 km.

Durata de viatá este de 150.000 cicli. Colectia cuprinde diferite modele si 69 de culori.

Si ceva în plus – un original  Alcantara® este însotit întotdeauna de certificatul de autenticitate.

Arunca o privire in catalogul Alcantara®.

Comments are closed.