Alcantara®: un material unic…

Alcantara® – un material textil revolutionar ce confirmá importanta unui nume si unicitatea unei márci, care îmbiná luxul cu designul si eleganta cu performanta.

Alcantara® – un produs de lux pentru cei care doresc o tapiterie deosebitá si de foarte buná calitate. Aduce casei o notá unicá de armonie: relaxare, elegantá, atentie fatá de detalii, acestea sunt valorile ei cheie.

Piele Auto Alcantara-Starlite

Piele Alcantara® Starlite

In living sau în dormitor, orice piesá acoperitá cu Alcantara® aduce tonuri calde si luminoase, confortabile si seducátoare. Alcantara® se potriveste perfect cu orice material, de la marmurá si lemn, pâná la inox si sticlá. Inovatoare, îsi îndeplineste perfect misiunea de a se potrivi în cele mai diverse locuri, oferá ambientului o atmosferá primitoare si o notá de “ultima modá”. Se poate observa usor cá alegerea de Alcantara® nu este doar o remodelare a casei, ci mai ales un plus de atractie adus piesei de mobilier sau tapiteriei din masina ta.

Alcantara® e recunoscutá de cei mai mari creatori din lumea amenajárilor interioare ca o solutie pentru a obtine functionalitate, farmec si elegantá. Aceasta, deoarece Alcantara® combiná virtutile bunului simt cu tenta emotiei pasionale.

Motivele pentru care este apreciatá de producátori sunt usurinta cu care se lucreazá si gama largá de culori.

Cei care au în casá mobilier cu Alcantara® îi apreciazá culorile luminoase, moliciunea si usurinta exceptionalá cu care se întretine. Acestea sunt motivele pentru care, dupá ani de continuu succes, fascinatia pe care o inspirá

Alcantara® reuseste sá cucereascá lumea amenajárilor interioare si gusturile rafinate ale celor care cautá solutii unice pentru propria casá. Moliciunea “pielii de cáprioará” este datá de finetea firului.

Arunca o privire in catalogu Alcantara®.

Comments are closed.